Compensacions econòmiques als càrrecs electes

       El 12 de febrer vam celebrar un Ple extraordinari d’urgència per poder sol·licitar, dins del termini que ja s’acabava, les compensacions econòmiques per a càrrecs electes. Aquesta subvenció de Governació servirà perquè el Salvador Taverna, regidor d’Urbanisme, pugui dedicar-se a l’Ajuntament amb ocupació diària completa.

compensació càrrecs electes
       La subvenció que percebrà l’Ajuntament inclou el sou del regidor, però no la part de cotització a la seguretat social, de la qual hauria de fer-se càrrec el propi Ajuntament. El mateix regidor, però, ja va comunicar a l’alcalde que d’aquest pagament se’n faria càrrec ell personalment. D’aquesta manera, tenir un regidor a jornada completa no li costarà a l’Ajuntament ni un cèntim d’euro.

         Poder disposar d’aquesta persona treballant a l’Ajuntament durant els propers mesos serà molt profitós, ja que s’han de començar a executar les subvencions per a obra pública demanades al ministerio de Administraciones públicas. (l’arranjament de la sala Rodona del Parc i les obres de millora a l’Ajuntament). A més, també podrà donar un cop de mà en tasques diverses de les altres regidories.

         És la primera vegada que l’Ajuntament sol·licita aquesta subvenció, que va començar a convocar-se fa un parell d’anys. El grup socialista està satisfet d’haver pres la decisió de demanar-la, per a la qual s’ha comptat amb el recolzament dels socis d’Esquerra. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s