Qui ha de treballar per a l’Ajuntament?

         Fins a finals de febrer és oberta la convocatòria per cobrir la plaça de subaltern al Pavelló Municipal. Les persones interessades poden passar per l’Ajuntament a recollir la documentació necessària.

         Davant de la convocatòria d’aquesta vacant, ens hem fet la pregunta de rigor: qui ha de treballar per a l’Ajuntament? És millor que siguin gent d’Alforja, és millor que siguin forasters? L’únic important és que la seva experiència professional sigui la millor possible?

         Aquestes preguntes són complicades i no hi ha, segurament, una posició única. Per veure què en penseu, us proposem l’enquesta que teniu a continuació:

 

 

         Ens trobem davant d’una qüestió que sempre genera debat, i en última instància cal tenir present, per suposat, el marc legal que la regula. Tot i això, ens ha semblat interessant de proposar-vos la pregunta que, està clar, és a títol informatiu.

         Des del grup socialista considerem que és molt important que la feina dels treballadors de l’Ajuntament estigui ben feta. Cal que els seus treballadors siguin responsables i complidors, perquè la tasca que fan és observada pel conjunt de la població. A banda d’això, però,  ser o no del poble també s’ha de tenir en compte?

         Opineu, doncs, i parlem-ne.

 

One response to “Qui ha de treballar per a l’Ajuntament?

  1. socialistesalforja

    Recordeu que fins al 31 de març és obert el temini per a presentar sol.licituds per a la plaça de peó de serveis generals a la zona esportiva. Totes les persones interessades podeu consultar les bases al BOP núm. 45 del 24/02/09.
    Els resultats de l’enquesta que proposàvem es decanten majoritàriament per poder considerar un mèrit el fet de ser d’Alforja, si els currículums dels candidats són semblants. Tot i que això sembla molt lògic, la llei no ho permet. És a dir, haver nascut en una població determinada no pot ser considerat un mèrit en una oposició, ni tampoc es pot establir com un requisit, perquè no és una circumstància que qualsevol ciutadà pugui complir. En aquest sentit, la llei assegura que els mèrits que s’aportin siguin possibles en tots els candidats, i davant de curriculums semblants, no es podria donar la plaça a la persona nascuda a Alforja. En tot cas, s’hauria d’aplicar un altre condicionant que tots dos candidats/tes poguessin tenir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s