Desmuntat el generador elèctric de la Llar

El barracó de la Llar d’infants va ser “col·locat” al camí de St. Antoni l’estiu/tardor del 2001. Està totalment indocumentat: a Educació de Tarragona no hi consta, i a Barcelona l’estan buscant per tal de trobar-ne la matrícula i poder fer el conveni, que no està signat encara. Des de la regidoria d’Educació vam localitzar-ne una còpia a l’ajuntament que només està signada per l’anterior alcalde però que no es va signar per part dels Serveis Territorials d’Eduació a Tarragona.

Quan es va muntar el barracó es va fer de manera totalment precària pel que fa a la instal·lació elèctrica: anava endollat (de qualsevol manera) a una escomesa del carrer a les Eres, sense comptador i sense tenir cap permís d’Indústria. Com a centre escolar hauria de tenir els permisos perquè està considerat un edifici de pública concurrència. El cablejat interior no complia la normativa (va canviar el 2002).

S'ha tret el generador elèctric de la Llar d'infants La RibetaDavant la fallada de l’empalmament tan precari que es va fer, la instal·lació es va cremar a finals d’octubre de l’any passat. No se sabia fins a quin punt la instal·lació estava danyada: la part del principi del cablejat estava cremada i podia ser que hi estigués fins a mig camí o més (el cable anava soterrat pel camp de futbol). Per tant s’havia d’escollir entre fer una reparació cara i donar continuïtat a la situació precària o fer una inversió més forta per tal de regularitzar totalment la instal·lació. Ja que en el millor dels casos que es comencessin les escoles immediatament s’hauria de tenir entre 3 i 4 anys de coll fins que les noves instal·lacions fossin funcionals, ens vam decidir per regularitzar la situació.

Les “obres” s’han allargat molt perquè s’ha canviat tot el necessari per aconseguir la homologació de la instal·lació. També s’hi ha volgut posar un comptador propi, que servirà per saber quina és la despesa elèctrica de la Llar.

Finalment després de 4 llargs mesos ja estem endollats a la xarxa elèctrica.

Des de la regidoria d’Educació donem les gràcies als veïns per la seva comprensió i paciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s