Votareu a les eleccions europees?

   El dia 7 de juny se celebren eleccions al Parlament europeu. És una convocatòria electoral que no desperta tantes passions com les pròpies de cada país, però que serveix per triar els nostres representants en uns àmbits que, cada vegada més, tenen una gran transcendència en la nostra vida quotidiana. Per saber si teniu intenció de participar en les eleccions europees, i seguint l’exemple d’una enquesta que aquests dies es fa a l’edició digital del diari Avui, us plantegem la següent pregunta:

 

   Us animem també que visiteu la pàgina web no oficial en català del Parlament europeu. La web oficial del Parlament europeu només està traduïda al castellà, i la versió catalana l’ha fet un jove de Lleida a qui les autoritats europees han acusat de plagi. Fixeu-vos en el desplegable de llengües disponibles en una versió i en l’altra…

   I una última cosa, que torna a relacionar el Parlament europeu i la nostra llengua: en aquest enllaç podreu saber com s’ha produït, avui mateix,  l’aval del Parlament europeu al model d’immersió lingüística català i el consegüent fre a la proposta del Partit Popular europeu (a instància de l’eurodiputat espanyol del PP Luís Herrera) de censurar-ne el funcionament.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s