Urbanisme: diverses notícies

Els pilons que es van haver de posar al llarg del carrer Pla de Nabril pS'han tret els pilons blaus del Pla de Nabriler assegurar el pas del camió de recollida d’escombraries ja s’han tret. S’han posat torretes amb flors al llarg del carrer i també davant del monument al lingüista Meyer-Lübke. En aquesta zona, algun conductor amb no gaire traça en la maniobra d’aparcament ja ha xafat dues torretes, que caldrà canviar.  

 

Després de les vacances de Setmana santa s’arranjarà el paviment malmès a la baixada del Castell. Es trauran les Paviment fet malbé a la baixada del Castell.pedres i es reomplirà amb ciment, que ha de resistir millor el pas continu de vehicles. El ciment s’acabarà amb un dibuix marcat, de manera semblant a l’acabat del carrer Bolcador.

 

 

També després de Setmana santa és previst iniciar el funcionament del barracó menPas de vianants des de l'escola fins al menjador.jador. Aquests dies s’hi estan traslladant les taules i cadires i s’ultimen els detalls per tenir-ho tot a punt. Per tal de fer més segur el pas dels nens des de l’escola, ja fa uns quants dies es va construir un pas de vianants que neix arran mateix de la vorera del carrer.

 

 

I coincidint amb la tornada de les vacances de Setmana santa, és previst que comencin les obres a l’Ajuntament i a la sala rodona del Parc. Les tasqSala rodona del Parc, des de la basseta dels peixos.ues de millora i arranjament a l’Ajuntament i de construcció de diverses dependències al Parc es portaran a terme amb la subvenció del Fons de Cooperació Local, promoguda pel ministeri d’Administracions públiques.

 

Que tingueu molt bones vacances!!

 

 

One response to “Urbanisme: diverses notícies

  1. L’arranjament de la baixada del castell serà de ben segur ben rebuda pels veins d’aquesta zona del poble, ja que hem patit aquest obstacle durant un bon temps, només us demano que en el futur no deixeu descuidades les reparacions del paviment públic tant temps.

    Ja posats es podria evaluar la pavimentació, o re-paviemntació, del primer tram del camí de Sant Antoni on es troba també el paviment bastant malmés.

    Alan Sarobé, veí del camí de sant Antoni.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s