El contingut del bloc, també per correu postal

El bloc és un dietari virtual on les persones, les institucions, els grups polítics, podem expressar les nostre opinions i mantenir el contacte amb els nostres col·laboradors i amics.

Les opinions expressades en aquest espai d’Internet són les opinions del nostre grup polític, i van signades sota el nom general de socialistesalforja. Per tant, en absolut són anònimes, sinó que tenen darrera el treball i el diàleg d’un grup de persones que coincidim en una determinada manera de veure el món.

Veiem, a més, un món (el del poble d’Alforja) complet i complex, sense temes tabú ni territoris vedats. Amb educació, sense extremismes i a cara descoberta, parlarem de tot allò que ens sembli interessant, difícil, complicat o esperançador.

 El grup dels socialistes d’Alforja, tot i això, som conscients que aquestes eines digitals no arriben de la mateixa manera a tots els veïns i veïnes del poble. Amb la intenció que les persones que no tenen l’hàbit “internauta” incorporat puguin estar també al corrent de les informacions que, sens dubte, són del seu interès, enviarem per correu postal una versió en paper (una mica més reduïda) del contingut del nostre bloc.

Enviament postal del resum del blog. 

Com que no serà un enviament massiu a totes les cases del poble, en el cas que no rebeu el resum periòdic del bloc i el volguéssiu tenir, podeu posar-vos en contacte amb Socialistes d’Alforja a l’adreça de correu socialistesalforja@gmail.com.

 Si no teniu correu electrònic, o bé preferiu comentar-nos-ho personalment, podeu adreçar-vos a qualsevol membre de l’executiva local del PSC a Alforja (Gemma Capella, Eduardo Gené o Diana Salvadó), als regidors socialistes a l’Ajuntament o a qualsevol dels candidats de la llista de PM a les municipals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s