La Llar d’infants estrena mobiliari nou

Mobiliari nou a la Llar.La inversió en renovació del mobiliari de la Llar ha estat de 8.000 € i, de fet, és la segona fase, ja que en el pressupost de l’any passat (setembre de 2008) es va fer una primera inversió de 4.000 €. D’aquesta manera ja tenim solucionades les mancances més grans que tenia la Llar: el professorat titulat i les instal·lacions millorades (el canvi de mobles era molt urgent perquè els antics estaven molt deteriorats, i també ho era la total homologació del cablejat elèctric). Des de la regidoria d’Educació, des de l’Ajuntament al complet, es continuarà treballant per la millora de les instal·lacions i treballant també per aconseguir una nova ubicació més adequada.

 És molt important destacar que la inversió que s’ha hagut de fer és molt inferior al muntatge d’una nova Llar ja que l’Associació de Maternals va cedir al Mobiliari nou a la Llar.municipi tot el material que tenia. Cal agrair a aquesta Associació l’esforç i la tenacitat mostrats durant tots els anys que han lluitat per tenir aquest servei tan necessari al poble i felicitar-los ja que, tot i que era palesa la falta de finançament que patien, van portar a terme un gran projecte.

 Per altra banda, recordar-vos que fins al 15 de maig és obert el termini de presentació de sol·licituds a la Llar d’infants La Ribeta. L’imprès de matriculació és a www.gencat.cat/preinscripcio o a l’Ajuntament, on també es pot presentar (s’ha de sol·licitar registre d’entrada). Aquesta sol·licitud només han de presentar-la els alumnes nous, perquè els que ja han fet un curs a la Llar estan matriculats per al curs vinent sense haver de fer cap més tràmit.

La publicació de les sol·licituds baremades serà el 26 de maig. Mobiliari nou a la Llar.És publicarà la relació d’alumnes admesos el dia 2 de juny i el període per formalitzar la matrícula serà del 8 al 12 de juny.

La Comissió de Participació, que està formada per la regidora d’Educació, un membre de l’Associació de Maternals, la directora de la Llar i una representant de les mestres (és l’equivalent al Consell Escolar de l’escola Josep Fusté) serà l’encarregada de realitzar les baremacions de les propostes de matrícula presentades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s