Nou pàrquing al carrer Verge de Puigcerver

Zona de pàquing al carrer Verge de Puigcerver

Des de fa uns quants dies es pot utilitzar com a zona de pàrquing el solar del carrer Verge de Puigcerver, al davant de la Cooperativa. Aquest nou pàrquing, on caben una quinzena de cotxes, està situat en un bon lloc (dins del poble mateix) i ajudarà a organitzar el tema dels aparcaments, que sempre és complicat.

Aquesta nova zona d’aparcament se suma a la que ja es va finalitzar l’any passat a l’altre extrem del poble, a les Eres, sota del camp de futbol. Tot i que la major demanda d’aquests equipaments es localitza al centre del poble (allò que se’n diria el “casc antic”), trobar solars adequats en aquesta zona és complicat a causa de la configuració dels carrers d’Alforja. De totes maneres, des de les àrees que ens corresponen a l’Ajuntament i amb totes les eines que tenim a l’abast, continuem treballant per millorar l’aparcament i la mobilitat del nostre municipi.

5 responses to “Nou pàrquing al carrer Verge de Puigcerver

 1. amb amics aixi qui vol enemics ,quin bon rotllo i gran “feeling” que hi ha a l´equip de govern d´alforja ,l´eslogan que corra per el poble us elesteu guanyant a pols,

  ” Abans anàvem malament ara pitjor”

  qui ho ha publicat aixo ????

  Conec un poble on ja feia anys que no hi quedaven comunistes, havien anat despareixent, conevrtits en ecologistes o en eurocomunistes o alguna fórmula d’aquestes que hi han per a sobreviure politicament.

  Però encara quedava un vell comunista, un vell que vivía del passat, que recordava els temps de lluita, de clandestinitat, de fosca oposició, el vell comunista és mantenia ferm en les seves conviccions, ell era l’autor dels anònims que pel poble van córrer durant els mandats de la dreta, ell era també l’autor de les pancartes que de tant en tant és penjaven pel poble, ja és per salvar els arbres del passeig com per denunciar casos de presumpta corrupció, sempre lluitant per la “seva” igualtat, tant se val, el vell comunista és mantenia ferm en les seves conviccions,.. ay! si manessin els meus, pensava.

  A les últimes eleccions per un rebot de la democràcia va entrar al poder, va començar a manar i a fer servir el seu poder,però les coses no canviaven fins que l’administració que tant havia criticat en els “bons temps” va pagar-li un sou, llavors el vell comunista és va fer “gran” de cop i va creure que potser no calia ser tant comunista i és va treure el carnet de PSOE, i és que no hi ha res per fer canviar la gent com cobrar un souet per manar i és que senyors,..la pela és la pela.

  Qualsevol semblança en la realitat és pura ficció.

 2. katalunliber

  bc00 , qui ets i de que vas ? ,

 3. qui ets i de que vas tu, per demanar qui soc i de que vaig soc bc00
  no vulguis matar al missatger
  en tot cas primer procura possar ordre als teus que ja tens prou feina

 4. katalunliber

  meus , teus , de tots , de ningú , qui sap ?
  i amb aixó acabo els meus comentaris .
  comença la partida.

 5. una pintada de nou no aniria malament, que no es veuen les ratlles i ja aparquen al mig del vial, obstaculitzan el pas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s