Xerrada de la Subdelegada del Govern, Sra. Teresa Pallarès

Sra. Teresa Pallarès

Convidada per l’Ajuntament i dins dels actes de la setmana cultural de l’Associació de Dones, ahir va tenir lloc a la Casa de Cultura la xerrada de la Subdelegada del Govern Central, la senyora Teresa Pallarès.

En un agradable to de complicitat amb el públic majoritàriament femení que omplia la sala, la Sra. Pallarès va explicar, sense tecnicismes, les tasques que realitza la Subdelegació del Govern. Aquestes tasques són molt diverses i van des la gestió de diverses infraestructures (carreteres de l’estat, port, aeroport, ferrocarril), el control de l’estrangeria a través de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, el manteniment mediambiental de costes i platges i la supervisió de les centrals nuclears, fins a la necessària coordinació entre les diverses administracions del territori (municipal, Generalitat, govern central).

Va parlar també de la inversió que el Fons Estatal d’Inversió Local està realitzant a Alforja en concret les actuacions que s’estan duent a terme a la Sala rodona del Parc i a l’edifici de l’Ajuntament. La subdelegada va avançar que està previst que, l’any vinent, hi hagi una segona línia de subvencions, que hauran de dedicar-se a qüestions més concretes, com poden ser els temes relacionats amb la dependència (adequacions arquitectòniques incloses), els projectes de sostenibilitat mediambiental i les noves tecnologies.

Després de l’explicació més formal, la subdelegada va parlar de la seva experiència com a dona al capdavant de la supervisió d’organismes on els homes són majoria. Va insistir en el deure de les dones de deixar palesa la feina tan important que es fa a casa, mantenint i educant la família, i en la importància de l’equilibri personal i de la flexibilitat, tant en l’àmbit professional com en el particular.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s