22 de setembre: donació de sang

La propera campanya de donació de sang a Alforja serà el dimarts 22 de setembre, des de les 6 de la tarda i fins a les 9 del vespre a la Casa de Cultura, i tots els i les donants de sang que ho desitgeu hi podreu tornar a col·laborar, així com les persones que vulguin donar sang per primera vegada.

Donar sang sempre és un acte de generositat i en aquesta ocasió, ja que s’acosta la Festa Major, des de la regidoria de Sanitat i amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, Esports i Joventut s’ha pensat a respondre, d’alguna manera, a aquesta generositat desinteressada. Per aquest motiu, s’obsequiarà a totes les persones donants de sang amb una entrada per a la nit d’ska del divendres 25 de setembre (concert de Xeic i Skatacrack a les 24:00 h al Pavelló) o amb un 50% de descompte per al ball de Festa Major del dissabte 26 (gran ball amb l’orquestra Marina a les 23:30 h també al Pavelló).

Veniu a donar sang i bona Festa Major!

 Dóna sang, dóna vida

2 responses to “22 de setembre: donació de sang

  1. socialistesalforja

    Si teniu perfil al Facebook, podeu informar-vos de la donació de sang del 22 de setembre a partir de l’enllaç http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=138765526226&ref=mf

  2. Gran èxit en la donació de sang! Per primera vegada, es va arribar a les 58 donacions, que representa una xifra rècord.
    Per a properes campanyes s’ha valorat la possibilitat de demanar més lliteres, per tal de reduir el temps d’espera dels donants. La propera donació està prevista pel mes de gener del 2010.

    Moltíssimes gràcies a tots per la vostra col.laboració i generositat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s