Nou Fons d’Inversió Local per al 2010

El 27 d’octubre passat es va publicar al BOE el PlanE corresponent a l’any 2010, anomenat Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad. Aquest nou fons estatal d’inversió local (FEIL) per a l’any vinent destinarà 5.000 milions d’euros en total per a projectes de desenvolupament sostenible en els municipis. Els projectes hauran d’estar relacionats amb el mediambient, la innovació econòmica i les iniciatives socials. Cada ajuntament podrà destinar un 20% de la subvenció a despesa corrent destinada a la prestació de serveis educatius i socials, principalment aquells relacionats amb l’atenció a persones en situació de dependència.

El criteri de distribució del Fons entre els diferents ajuntaments, igual com en l’edició actual, és el de la població. A Alforja, per tant, i agafant com a base una població de 1.814 habitants, li correspon, segons els càlculs del ministeri, un import total de subvenció de 196.107 euros, dels quals podrà destinar a despesa social, si així es decideix, fins a 39.300 euros. En el cas de poblacions de menys de 2.000 habitants, com Alforja, la convocatòria proporciona un marge de maniobra més gran a l’hora de “determinar la tipologia dels projectes”. La intenció és que les corporacions petites puguin completar els projectes iniciats durant el 2009 amb més facilitat.

 Actuació del Plan E a l'ajuntament

3 responses to “Nou Fons d’Inversió Local per al 2010

 1. A la Web de l’ajuntament no hi mai cap informació dispònible ,ni nova ,ni que es pugui adivinar les intencions del nostre ajuntament.Ben al contrari al blog dels sociates hi ha totes les novetats,que passa son partit o són ajuntament.es una manera de ferse sempre propaganda.entre la revista municipal i el blog sociata és dediqueu a fer campanyacom deia sempre “el vell comuniste” ara socialista,torneu a fer el vostre full parroquial i tots contents,pero la informació de l’ajuntamnet pengeula al web de l’ ajuntamwent.visca Catalunya lliura mai federaliste

 2. socialistesalforja

  Hola Orquídia,
  En el nostre post ens fem ressò de les característiques generals del FEIL per al 2010 i de les quantitats econòmiques que corresponen a Alforja, informació general que és a l’abast de tothom, siguin socialistes federalistes, o no.
  Aquesta informació podria penjar-se al web de l’Ajuntament, tens raó.
  Per altra banda, els projectes concrets que des de les àrees amb regidors socialistes (Alcaldia i Urbanisme) es portaran a consideració del FEIL 2010, plantejades i proposades des de l’administració municipal, seran explicades en l’eina d’informació municipal que és la revista de l’Ajuntament. També, està clar, se’n podrà fer ressò la pàgina web de l’Ajuntament.
  Salutacions.
  Socialistes Alforja

 3. HA aixi les altres regidories no poden disposar de aquests diners per algun projecte de les seves regidories?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s