Trobada dels socialistes d’Alforja

Ahir ens vam trobar, vam sopar i vam conversar fins tard en una celebració que va acollir gent diversa relacionada amb el grup socialista d’Alforja. Persones que actualment tenen responsabilitat directa en el govern municipal però també persones que mantenen punts de contacte amb el grup que vénen de lluny o que són molt nous. Una barreja interessant que va propiciar interessants diàlegs.

Els temes de conversa i de discussió van ser variats, des del repàs a les qüestions municipals més actuals fins a les que tenen a veure amb la política en general.

Dos temes recurrents, tot i això, van ocupar gran part de la nit. El primer tema, per recent, la reunió de constitució de la plataforma Alforja Decideix, a la qual van assistir alguns socialistes d’Alforja. Des del grup, seguirem amb interès les tasques de preparació del referèndum. Cadascun dels integrants del nostre grup, des del seu punt de vista particular, hi participarà amb la intensitat que consideri, ja sigui des de la coordinadora constituïda ahir com des de la decisió d’anar a votar quan es faci el referèndum a Alforja.

L’altre tema del que vam parlar va ser l’explicació i valoració de la reunió conjunta dels grups d’ERC Alforja i socialistes que vam celebrar divendres 11/12. En aquesta trobada vam consensuar punts de vista respecte a temes ambientals relacionats directament amb el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Una trobada molt interessant que esperem que es repeteixi en altres ocasions.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s