Sorteig del televisor de 42”, corresponent al premi de la campanya comercial “Per Nadal, pensa en el comerç local”

Sorteig de la promoció “Per Nadal, pensa en el comerç local”, organitzat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alforja i amb el patrocini de la Secretaria de Turisme i Comerç de la Generalitat de Catalunya.

 La campanya s’ha dut a terme sense incidències i s’han repartit 15000 números entre els 20 establiments participants.

 L’extracció com marcaven les bases del sorteig, s’ha fet de la següent manera:

-Extracció del numero guanyador, 3158, repartit al bar Cal Flanxo, ara el guanyador té fins el dia 23/12/09 a les 12 del migdia per presentar el tiquet.

En el cas de no sortir guanyador, es validarà el primer tiquet reserva, 12200. El guanyador tindrà fins el dia 30 de desembre de 2009 a les 12 hores per a reclamar el premi.

En el cas de no tenir guanyador, es validarà el segon tiquet reserva, 6789.  El guanyador tindrà fins el dia 7 de gener de 2010 a les 12 hores, per reclamar el premi.

En el cas de no tenir guanyador, es validarà el tercer tiquet reserva, 6450. El guanyador tindrà fins el dia 14 de gener de 2010 a les 12 hores, per reclamar el premi.

En el cas de no tenir guanyador, es validarà el quart tiquet reserva, 164. El guanyador tindrà fins el dia 21 de gener de 2010 a les 12 hores, per reclamar el premi.

En el cas de que no surti cap guanyador, es declararà el premi desert.

Felicitats al guanyador/a!!

12 responses to “Sorteig del televisor de 42”, corresponent al premi de la campanya comercial “Per Nadal, pensa en el comerç local”

 1. socialistesalforja

  Exhaurit el termini del número guanyador (3158) per fer efectiu el premi, es procedeix a validar el primer número reserva, 12.200, repartit a la Fleca Queralt.
  El nou guanyador té fins al dia 30 de desembre de 2009, a les 12 del migdia, per posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 2. Qui enganya a qui:

  Hola companys socialistes potser seria hora de retirar l’article que teniu al vostre bloc Compensacions econòmiques als càrrecs electes21 Febrer 2009 , ja que des pres de el ple de ahir ja no te validesa.

  Ha i havans de prendre una decisió amb els meus impostos {torno a fer demagògia } potser que so torneu a mirar la pròxima vegada , tant en fer les coses i en posar-ho en un bloc.
  Ha que tingueu un bon Any.
  Un d’Alforja que viu a les Barqueres.

 3. Ha per altre banda enhorabona a la persona que a guanyat la tv

 4. El regidor va dir el que va dir, és innegable, per tant l’article es perfectament vàlid; això si, l’EQUIP DE GOVERN a pres la desicio que a pres. Relacionat si, però diferent.

  En quan als “teus” impostos els gestiona una majoria que el “teu” poble va votar. En un any i mig validació o no d’aquests resultats.

  Salutacions i bon 2010!!!

 5. I tant que diferent ,ja que no suposava cap gasto el fet de reclamar Compensacions econòmiques als càrrecs electes , i ara si que suposa uns diner que es podrien destinar a altres coses i en els temps que corren son mes necessaris , ja que el regidor va dir que, pel poble no suposaria cap gasto, encara que la llei l’empara , sa de esser conseguent amb els actes i el que es diu.

  Dons com persona que viu i paga el seus impostos a Alforja crec que l’EQUIP DE GOVERN sa equivocat i per aixo amb queixo d’aquesta decisió i on sigui.
  Ha temps al temps i no hi ha res que duri cent anys.

 6. miquelalforja

  Hola,
  Estic totalment d’accord amb tutimagi.

  Podeu comprobar que l’escrit en qüestió diu lo següent:

  El 12 de febrer vam celebrar un Ple extraordinari d’urgència per poder sol•licitar, dins del termini que ja s’acabava, les compensacions econòmiques per a càrrecs electes. Aquesta subvenció de Governació servirà perquè el Salvador Taverna, regidor d’Urbanisme, pugui dedicar-se a l’Ajuntament amb ocupació diària completa.
  La subvenció que percebrà l’Ajuntament inclou el sou del regidor, però no la part de cotització a la seguretat social, de la qual hauria de fer-se càrrec el propi Ajuntament. El mateix regidor, però, ja va comunicar a l’alcalde que d’aquest pagament se’n faria càrrec ell personalment. D’aquesta manera, tenir un regidor a jornada completa no li costarà a l’Ajuntament ni un cèntim d’euro.
  Poder disposar d’aquesta persona treballant a l’Ajuntament durant els propers mesos serà molt profitós, ja que s’han de començar a executar les subvencions per a obra pública demanades al ministerio de Administraciones públicas. (l’arranjament de la sala Rodona del Parc i les obres de millora a l’Ajuntament). A més, també podrà donar un cop de mà en tasques diverses de les altres regidories.
  És la primera vegada que l’Ajuntament sol•licita aquesta subvenció, que va començar a convocar-se fa un parell d’anys. El grup socialista està satisfet d’haver pres la decisió de demanar-la, per a la qual s’ha comptat amb el recolzament dels socis d’Esquerra.
  “.
  Esperem de la qüerència del Sr. regidor el compliment de la seva paraula.

 7. torrecollons

  Si hem d’esperar que el Samblai compleixi amb la seva paraula,…. podem esperar asseguts.

  A l’últim plé ja va quedar clar que no pagaria la cuota de la S.S. amb el vistiplau dels membres del govern municipal, tant sociates com esquerranosos mentre els convergents esperen tindre a la seva oportunitat al proper plé per carragar contra el govern .

  Però no oblidem que l’únic responsable de tot aquest assumpte és el Samblai, que ha costat al poble uns milers d’euros.

 8. anonimalforgeta

  Caramba!¡ que vol dir quan no hi ha na Marta al plè els altres no saven ni badar boca?¿ Tots al plè vinent a veure espectacle!¡
  Si na Marta no s’enscustipa u queda afonica!¡

 9. baixadadelcastell

  per sort el regidor” profesional ” ha estat al “quite” de la neu i el poble no ha notat cap efecte de la neu ,si haguesin manat el impresentables d´abans hauriam estat dos dies sense poguer sortir del poble

 10. miquelalforja

  Si el regidor professional no sabia quan es tira la sal, que ho consulti al 012 que per això hi és.
  Es una vergonya permetre tenir un poble tan abandonat i en tan males condicions durant tres dies i no feri res.
  Sort que no hi eren els d’abans…….
  Un Alforgetà decebut.

 11. HA una de bona , una campana toca , no que son dues ,que passa senyor que no sabem ho vivim , be continuem amb el serial .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s