Majoria absoluta 5 + 1

La majoria absoluta a l’Ajuntament d’Alforja són 5 regidors, els que té CiU en aquesta legislatura. No deixa de ser curiós que, tot i aquest fet, el grup clarament majoritari s’hagi avingut a donar quota de poder en forma de regidoria a un grup que d’entrada havia de ser a l’oposició, Esquerra Unitària.

CiU no ha mantingut contactes de formació de govern amb el nostre grup ni, pel que sabem, amb ERC Alforja. En canvi, tot i no ser necessari perquè CiU ja té la majoria assegurada, ha incorporat la nova formació política municipal (Esquerra Unitària) al govern. Els motius? Els desconeixem i no ens interessen excessivament, perquè la majoria ja hi era.

En l’anterior mandat, encara que no arribessin a bon port, es van mantenir contactes per a la formació del govern entre tots els partits amb representació municipal (PSC, ERC i també CiU). Aquesta vegada, això no ha estat així i CiU ha apostat de manera clara per diferenciar quins grups polítics participaven en el govern i quins altres no. Des de l’oposició, nosaltres continuarem treballant pel nostre model de poble.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s